Swingbeatz Tilburg

Swingbeatz Tilburg

20 november 2021 19:00 – 20 november 2021 23:59

Swingbeatz “the best of all times” is BACK!

Corona of niet, we kunnen niet 2 jaar zonder Swingbeatz.
Daarom voordat alles weer on lockdown gaat willen we toch nog een keer losgaan op die
90’s en 00’s hits.

Sinds 2007 nam SWINGBEATZ je mee op een time-travel door deze decades met de beste R&B, Hip Hop en Latin van toen. Maar Swingbeatz is meer dan dat, we mixen het namelijk ook met hitjes van het heden en zelfs toekomstige bangers. Het concept is SUPER succesvol mede dankzij het leuke publiek van 23 jaar en ouder dat het trok waardoor de aanhang van de gezelligste en stijlvolste mensen alleen maar groeide . Met maandelijkse edities in Rotterdam en Amsterdam en exclusieve edities in Den Haag, Eindhoven tot zelfs Londen en Barcelona, is Swingbeatz een niet weg te denken begrip in de nationale en internationale uitgaansscene!

Niet alleen is Swingbeatz de party van de goede muziek en de leuke mensen, het is ook de plek waar vernieuwende ideeën tot stand komen en nationale maar ook internationale artiesten zoals Omarion en Miguel acte de présence gaven

We laten vervlogen tijden van clubs als Imperium (Rotterdam), Timeless (Amsterdam), the Challenge (Hoofddorp), Asta (Den Haag) en Zino (Tilburg) herleven, en de muziekperiode 2007-2012 dat Swingbeatz een hot item was komt ruim aan bod.

Bij Swingbeatz ontmoet je altijd de leukste mensen, je hoort hier de beste muziek (van de jaren ‘90 gecombineerd met muziek uit de ‘00 ). Swingbeatz brengt de muziek waar je niet op stil kan blijven staan dus hou je van goede muziek, dansen en feesten met leuke mensen van 23 jaar en ouder mis dit dan niet en koop je voordelige kaart snel in de voorverkoop!

DJ’s:
Irwan, Chippie, , Naviday, Just Me, Tchuna

Datum: zaterdag 20 nov
Plaats: Club PKHS, Heuvelring 94 Tilburg
Tijd: 19.00-00.00 uur
Leeftijd: 23+
Ladiesticket (2 for 1): € 15
Presale: € 10
Onlinetickets: universalsoundprojects.nl/tickets
Vip & Info: www.swingbeatz.com , 0624234770
www.facebook.com/swingbeatzevents, www.universalsoundprojects.nl/
CU @ SWINGBEATZ

× Stel hier al jouw vragen!