PKHS Zoekt stagiairs

Kom bij ons team en zet je enthousiasme en talenten in voor een geweldige stage-ervaring! We zijn op zoek naar gedreven en gemotiveerde stagiaires die willen groeien en leren in verschillende gebieden, waaronder sales, productie en sociale media. Of je nu een passie hebt voor het overtuigen van klanten, het creëren van geweldige producten of het beheersen van de digitale wereld, wij bieden je de mogelijkheid om je vaardigheden te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen.

Salesafdeling

Als stagiair in de salesafdeling krijg je de kans om je commerciële vaardigheden te verbeteren en een belangrijke rol te spelen bij het vergroten van onze klantenkring. Je leert hoe je effectief kunt communiceren, potentiële klanten kunt overtuigen en relaties kunt opbouwen die leiden tot succesvolle verkoopresultaten. Met de begeleiding van ons ervaren sales-team zul je al snel vertrouwen opbouwen en waardevolle kennis opdoen in de dynamische wereld van sales.

Beschikbare stage posities

Productieafdeling

Als stagiair in de productieafdeling krijg je de kans om betrokken te zijn bij het hele proces, van idee tot eindproduct. Je werkt nauw samen met ons team van experts en leert alles over het productieproces, van planning en inkoop tot kwaliteitscontrole en logistiek. Door hands-on ervaring op te doen, zul je je technische vaardigheden ontwikkelen en een diepgaand inzicht krijgen in de wereld van productie.

Social media

Als stagiair op het gebied van sociale media krijg je de kans om onze online aanwezigheid te vergroten en te onderhouden. Je zult betrokken zijn bij het creëren van boeiende inhoud, het beheren van verschillende platforms en het analyseren van gegevens om de prestaties te optimaliseren. Je leert hoe je effectieve social media-strategieën ontwikkelt en krijgt inzicht in de nieuwste trends en technieken op dit gebied.

Waarom bij PKHS?

Wat ons onderscheidt, is dat we je niet alleen betrekken bij specifieke taken, maar ook de mogelijkheid bieden om mee te denken en bij te dragen aan belangrijke projecten. We geloven in het stimuleren van creativiteit, autonomie en persoonlijke groei. Tijdens je stage zul je werken in een stimulerende omgeving waarin je wordt ondersteund door een hecht team van professionals.

Deze stage is geen kortstondige ervaring; we streven ernaar om een langetermijnrelatie op te bouwen en je de mogelijkheid te bieden om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien gedurende een aanzienlijke periode. We begrijpen dat succes tijd en toewijding vergt, en we zijn bereid om in jou te investeren, net zoals jij je inzet voor het succes van ons bedrijf.

Dus, als je klaar bent om je carrière een vliegende start te geven, omringd door inspirerende mensen en spannende uitdagingen. Laat hier jouw CV achter.

Sollicitatie formulier

    × Stel hier al jouw vragen!