PKHS is een evenementlocatie en biedt veel mogelijkheden voor veel soorten evenementen

Dé locatie van Tilburg

PKHS Events

In de binnenstad van Tilburg begint een andere wereld. Daar laat je alles los. Je ploft neer op een heerlijk zittende barkruk of gaat feesten in de club. PKHS Events biedt (grotere) groepen gasten een andere ervaring. Business events, public events of family & friends: Wij zorgen voor een onvergetelijke dag.

Grootste feestlocatie binnenstad Tilburg

Wij maken het mogelijk

PKHS events is een van de grootste feestlocatie in de Tilburgse binnenstad (en de meest bijzondere, vinden we zelf). Natuurlijk is hier ook plaats voor uw borrel of feest. We nemen alle zorg uit handen en geven een ideale plek terug. We hebben al heel wat dance events, verjaardagen (sweet sixteen) en jubilea mogen vieren, maar ook voor bruiloften en themafeesten ben je bij PKHS aan het juist adres.

Onze brochure

Bekijk de PKHS brochure en zie al onze mogelijkheden!

Uw wensen, uw feest

Afhankelijk van uw wensen hebben wij twee verschillende zalen voor uw feest. Ze kunnen los van elkaar worden verhuurd, maar als u met een groot gezelschap bent, maken we er één feestparadijs van.

Alleen maar professionals

Doordat PKHS alleen maar samenwerkt met professionals kunnen zij aan al uw wensen voldoen. Als het nu gaat om techniek, inrichting of persoonlijke begeleiding, alles is mogelijk!

Maatwerk

Voor groepen vanaf 40 personen ontwerpen we graag een dag, uitje, borrel of feest op maat. Vier je familiedag, bruiloft, verjaardag, babyborrel, reünie, of jubileum bij PKHS events op een unieke wijze. Door onze ruime ervaring in het organiseren van zakelijke en publieke evenementen, kunnen we u natuurlijk ook perfect helpen. Klein of ruimer budget, wij zorgen voor een leuke invulling. Onze ruimtes kunnen op verschillende manieren worden ingezet en aangekleed.

Tijd voor wat nieuws

B2B Events

Bent u anonieme hotelzalen beu? Hebt u conferentieoorden wel gezien? Dan is het tijd voor PKHS events. Onze ruimtes ademen een geweldige sfeer die uw gasten energie geeft. En energie betekent volle aandacht voor uw programma.

Verfrissing

Vergaderen

Ontsnappen aan kantoor om eens verfrissend te vergaderen? Een heisessie wordt bij ons uiteraard een inspirerende sessie waar u gebruik maakt van een meetingroom met alle faciliteiten. Onze kleine zaal is geschikt voor vergaderingen. In carrévorm kan deze zaal tot maximaal 30 personen worden ingezet. De ruimte is relatief zakelijk, maar sfeervol en voorzien van geluid, beamer, flip-over, wifi en een eigen bar .Deze ruimte is uitstekend voor workshops, borrels en private dining voor de kleinere groepen.

Nog meer mogelijkheden

Business & party

Hebben uw medewerkers wel een feestje verdiend, maar wilt u hen ook een serieuze boodschap meegeven? Dat kan bij PKHS events! Begin met een luxe walking dinner waarna er een formeel moment komt, zodat daarna het feest losbarst, want u komt vooral genieten van begin tot het eind.

Food & Beverage

Uiteraard vervult PKHS events al uw wensen op het gebied van eten en drinken. We verzorgen graag uw ontvangst met koffie en gebak, of juist een heerlijke cocktail. Denk ook aan een smakelijke lunch, gezellige borrel en natuurlijk alles op het gebied van dineren. Alles is mogelijk van low-budget tot high end. We maken er altijd een feest van.

Dat is PKHS

De grootste feestlocatie in de Tilburgse binnenstad.

× Stel hier al jouw vragen!